Despre Noi

cofetaria-aida-telefon-comenzi telefon comenzi

aida-logo NATURAL, ÎNTOTDEAUNA LA MODĂ

O întâlnire fericită între talentul unui cofetar şi dorinţa de a oferi prăjituri, torturi şi produse de patiserie fabuloase iubitorilor de bunătăţi.

În anul 2005 am înfiinţat un laborator modern de cofetărie avand ca obiectiv prioritar calitatea, astfel încât, încă de la început, clienţii să o asocieze constant cu marca firmei.

Cu grijă şi pasiune alegem ingredientele cele mai savuroase şi aromele ce încântă simţurile. Delicii nu doar bune, ci și frumoase

La inceput a fost o mare dorinta de a continua traditia si renumele faimoasei cofetarii Aida situate in centrul Craiovei cu mai mult de 20 ani in urma, cofetarie in care numerosi maestrii cofetari si-au folosit priceperea, talentul si dedicarea.

De-a lungul anilor aceasta activitate s-a extins, realizandu-se in timp o retea de magazine, unde clientii stiu ca pot intotdeauna gasi produse excelente de cofetarie si patiserie. Fiecare ingredient este selectat cu cea mai mare atentie, fiind utilizate numai cele naturale.

Cofetaria Aida aduce clientilor sai gustul natural si simplitatea de altadata a prajiturilor si torturilor facute ca acasa cat si combinatii moderne de creme si decoruri.

Tot personalul nostru atat din laborator cat si vanzatoarele sunt dedicate activitatii si clientilor pentru ca dumneavoastra sa aveti intotdeauna prajituri si torturi proaspete, din cele mai bune ingrediente.

Cofetaria Aida garanteaza calitatea produselor oferite prin prospetimea materiilor prime naturale si a executiei profesioniste!

Toate comenzile se livrează GRATUIT, la domiciliul clientului, pe raza municipiului Craiova. În circa 60 de minute pentru produsele standard şi 24-48 de ore pentru torturi şi specialităţi

 

Laborator cu vânzare – ne găsiţi aici:

aida-logo CONTACT:

  • Cofetaria Aida
  • Laborator cu vânzare
  • Bld Decebal, bl. N9, parter, Craiova
  • tel: 0724.044.720
  • email: contact@cofetariaaida.ro

Pentru detalii si comenzi sunati la 0724.044.720 sau trimiteti e-mail la adresa contact@cofetariaaida.ro

Puteti gasi produsele Cofetariei Aida si in galeriile magazinelor Kaufland din Craiova (Calea Bucuresti si Craiovita Noua) precum si in Kaufland Slatina.

aida-logo Galerie Foto: